środa, Kwiecień 20, 2016, 18:30
Tym razem w wir sałatkowego szaleństwa na zajęciach technicznych wpadła klasa 6b. Każdy z młodych kucharzy starał się zaprezentować jak najlepiej swoje zdolności kulinarne.
Wśród wielu sałatek owocowych zagościły również sałatki: tradycyjna jarzynowa, oryginalna z makaronem, a także gyros i porowa. Pachniało w całej szkole, mniam. Ocenie podlegały zarówno smak jak i sposób podania. W wytypowaniu najciekawszej sałatki pomogły, zaproszone na degustacje panie: M. Dachowska oraz K. Jochymek.
O wysokim poziomie wykonanych prac świadczą wysokie noty w dzienniku.


Tekst: mgr A. Pałka

 

Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem